Z tkanin dostupných na trhu, které se používají k vytváření různých druhů dekorací, je organza tá, která nám dává největší příležitosti v designu a dekoraci interiéru.

Dekorace z organzy jsou velmi krásné a lehké. Tato vzdušná a průhledná tkanina vám umožňuje vyrábět originální dekorace pro domácnost, např. dětský pokoj nebo jídelní stůl. Dekorace z organzy jsou také velmi populární na svatbách, a to již mnoho let. Organzou je možné zdobit jak kostel, tak svatební síň.

Svatební dekorace

Svatební dekorace

Organza – DIY dekorace s jej použitím

Z organzy můžete vytvářet různé dekorace. Dekorativní stužka z organzy je jednou z nejjednodušších, přesto velmi efektivních a univerzálních ozdob. V závislosti na vašich potřebách může být použita k dekoraci dárkového balení, k dekoraci květináče, vázy nebo svícnu umístěného na stole. Větší organzové mašle mohou také ozdobit židle nebo záclony a závěsy! Existuje opravdu mnoho možností. Manuálně nadaní lidé mohou také vytvořit poutavé organzové květy, které mohou být použity zaměnitelně s popsanou mašlí.

 

Sáčky jsou ideální pro dárkové balení, např. jako dárek pro křest

Sáčky jsou ideální pro dárkové balení, např. jako dárek pro křest

Inspirativní nápady pro zdobení stolu dekoracemi z organzy

Organza je méně tuhá než tyl. Je proto více elastická a lze ju snadno tvarovat. To je užitečné např. při zdobení stolu. Prostě rozprostřete široký proužek látky ve středu a poté vytvořte pravidelným sevřením kousků látky rukou. Dosáhneme efektu jemné, elegantní vlny. Na něj lze umístit různé dekorace, například vázy s řezanými květinami a vysoký svícen. Kromě toho doporučujeme na organzu rozptýlit okvětní lístky květin nebo akrylové krystaly. Konečný výsledek bude nádherný.

Sáčky z organzy – v tomto vydání jako ozdobný prvek

Sáčky z organzy – v tomto vydání jako ozdobný prvek

Pokud však dáváte přednost skromným, méně elegantním řešením, jednoduše rozložte žehlený pruh barevné tkaniny na stůl pokrytý jediným ubrusem. Účinek bude jemnější a stejně potěšující.

Svatební inspirace

Svatební inspirace

Jak jinak můžete použít tuto úžasnou látku k dekoraci vaší jídelny? Proužky látky mohou být snadno ozdobené židle – můžete na ně položit materiál nebo přivázat ozdobnou mašli z organzy na zadní straně židle.

Dekorace kostela organzovými stužkami

Dekorace kostela organzovými stužkami

Dekorace z organzy v dětském pokoji

Materiál z organzy lze použít k vytvoření různých dekorací interiéru. Stejně jako tyl, lze organzu použít k ozdobení dětského pokoje dívek. S pomocí této látky si můžete vytvořit krásny baldachý, ozdobné mašle pro postýlku nebo ozdobu k vázání záclon. Sáčky z organza lze úspěšně použít pro třídění a dekorativní skladování dětských hraček a veškerého plastového příslušenství. Vysoká průhlednost materiálu pomáhá dítěti udržovat pořádek.

Dekorace dětského pokoje

Dekorace dětského pokoje

Sáček z organzy je ideální pro skladování malých dětských předmětů

Sáček z organzy je ideální pro skladování malých dětských předmětů

Inspirativní nápady pro dekorace pomocí organzových sáčků

Při vytváření dekorací DIY je také vhodné použít hotové organzové sáčky. Můžeme je použít k vytvoření domácích vonných sáčků. Jsou skvělé jako osvěžovač vzduchu v autě nebo jako vůně do skříně a zásuvky.

Sáček z organzy jeu také skvělý jako balení pro levandule

Sáček z organzy jeu také skvělý jako balení pro levandule

Stačí naplnit vnitřek pytle s materiálem s předem připravenou suchou vůní. Pro jej výrobu, je potřebné směs kůry a sušených květin namočit do naší vlastní vůně. Vytvoříte jej ze směsi vašich oblíbených přírodních éterických olejů. Tyto vonné sáčky jsou velmi praktické a patří k nejoblíbenějším organzovým dekoracím. Sáčky z organzy se sušenou vůní jsou skvělé jako malý dárek pro různé příležitosti!

Sáčky z organzy mohou také uchovávat sušenou vůni

Sáčky z organzy mohou také uchovávat sušenou vůni

Kde koupit organza tašky?

Zaujali vás tyto velmi univerzální a stylové látkové sáčky? Nejlepší je koupit je přímo od výrobce, bez marže účtované mnoha prodejci! Pro nákup sáčků z organzy vás zveme do našeho obchodu saketos.cz. Máme široký výběr barev a velikostí. V nabídce je také mnoho variant organzových sáčků s tematickými potisky! Co nás odlišuje od konkurence? Nabízíme možnost vytváření vysoce kvalitních potisků na našich produktech. Zajišťujeme také velmi rychlé provedení i velmi velkých objednávek díky velmi velkému množství zásob. Zveme vás ke spolupráci!