Představujeme seznam inspirativních nápadů, jak můžete ve vaší společnosti použít dekorativní vánoční sáčky.Jsou to nenahraditelné vánoční obchodní dárky, důmyslné obaly pro firemní doplňky a unikátní vánoční ozdoby pro firmy!

Šperkovnice zabalená v obalu z organzy

Šperkovnice zabalená v obalu z organzy

Vánoční dárky v podnikání

Každý rok, během čekání na Vánoce, začneme hledat perfektní dárky a drobné dárky pro lidi, kteří jsou nám blízcí. Také pro ty z profesionální sféry. Zvyk dávat dary se stal v této době velmi častým. Nedodržení tohoto zvyku by mohlo mít nepříznivý vliv na image společnosti. Stojí za to postarat se o mezilidské vztahy a malým dárkem obchodním partnerům ukázat, že jsou pro vás důležitý. Níže uvádíme vánoční inspirace, které jsme shromáždili pro obchodní dárky.

Látkový sáček jako balení pro obchodní dárky

Látkový sáček jako balení pro obchodní dárky

Dekorativní sáčky s vánočním potiskem loga na sáčku, jako moderní alternativa k vánočním pohlednicím

V předvánočním období je běžným zvykem posílat pohlednice společnostem, se kterými jsme navázali spolupráci a významným klientům. Mnozí podnikatelé to využívají jako reklamní příležitost a rozesílají na ně speciálně připravené vánoční přání s logem společnosti. Nabízíme Vám ještě efektivnější reklamní nástroj! Určitě se chcete vyhnout situaci, ve které bude pohlednice, kterou pošlete, umístěna na dně zásuvky mezi mnoha dalšími vánočními pohlednicemi. Stačí si vybrat jiný, méně samozřejmý dar. V naší prodejně najdete dekorativní vánoční sáček na reklamní předměty, které můžete úspěšně darovat místo vánočních přání. Díky možnosti jejich personalizace může vámi zvolená tkanina obsahovat logo společnosti a vánoční přání.

Prodej zahrnuje hotové dárkové sady – sáčky naplněné voňavým vysušeným materiálem. Takový dárek lze zavěsit do auta nebo na vánoční stromeček společnosti. Je nepravděpodobné, že bude odpočívat ve spodní části zásuvky. Naše sváteční sáčky na reklamní předměty se sušenými potpourri jsou velmi dekorativní, ale především krásně voní. Tento levný dárek je náš bestseller a hitem mezi návrhy na to, co dát místo vánoční pohlednice.

Samozřejmě lze vánoční sáčky na reklamní předměty zakoupit i bez náplně. Máme jich v mnoha formátech, takže můžete do nich schovat prakticky jakýkoliv dárek. Sáček na reklamní předměty z tkaniny je perfektním obalem pro firemní doplňky a různé obchodní dárky, malé sladkosti a větší dárky, jako jsou parfémy, alkohol.

Zlatý saténový sáček o rozměrech 16x37 cm jako obal na láhev vína

Zlatý saténový sáček o rozměrech 16×37 cm jako obal na láhev vína

Adventní kalendáře pro firmy – perfektní obchodní dárky a obaly pro firemní doplňky.

Mimořádně originální nápad pro vánoční dárky pro obchodní partnery, které přitahují pozornost, jsou firemní adventní kalendáře. Adventní kalendáře nabízíme z 24 dekorativních sáčků zdobených různými typy aplikací a ozdobnými věšáky. V závislosti na vybraném modelu kalendáře mají různé vzory ornamentů. Samotné sáčky jsou samozřejmě k dispozici v mnoha formátech. Na sáčcích samozřejmě můžeme umístit i firemní logo! Tyto vánoční soupravy jsou mimořádně dekorativní! Budou skvělé jako dekorativní balíček pro všechny druhy doplňků a firemních dárků, vzorků výrobků a malých sladkostí, které budou zkrášlovat období adventu.

Do plátěných sáčků, které tvoří adventní kalendář, můžete dát sladkosti, vánoční ozdoby, firemní pomůcky nebo vzorky produktů.

Do plátěných sáčků, které tvoří adventní kalendář, můžete dát sladkosti, vánoční ozdoby, firemní pomůcky nebo vzorky produktů.

Levné a krásné dekorace firemních interiérů

Konečně, stojí za zmínku několik dalších nápadů pro použití tašky ve vaší společnosti. Vánoční sáčky s tematickou aplikací a reklamní sáčky s logem společnosti budou také fungovat jako ozdobné sáčky pro květináče.

Vánoční postýlka a váza s jehličnanovou větev stromu umístěné v jutovém pouzdře

Vánoční postýlka a váza s jehličnanovou větev stromu umístěné v jutovém pouzdře

Můžete ním přikrýt i jiné drobné předměty, jako je například mísa s cukrovinkami, které jsou často umístěny na recepci. To je také spolehlivý způsob, jak esteticky ukládat drobnosti rozptýlené po stolu. Jsou skvělé pro ukládání drobných předmětů, které by měly být vždy po ruce, ale ne nutně na očích. Umístění drobného kancelářského příslušenství do ozdobného sáčku pomůže udržet pořádek na pracovišti. Je to levný doplňek, který pomáhá velmi rychle a snadno změnit design v kanceláři firmy a v dalších užitečných interiérech.

Kde koupit obaly pro obchodní dárky?

V našem obchodě najdete široký výběr látkových sáčků z různých materiálů. Ideálně fungují jako elegantní a stylové balíky pro obchodní dárky. Nespornou výhodou naší nabídky je možnost personalizace. Můžete si také zakoupit sáčky s potiskem loga na sáčku, např. reklamní sáčky s logem společnosti! Zajišťujeme atraktivní slevy na velkoobchodní objednávky. Zveme vás ke spolupráci!