Pokud nadál přemýšlíte, jak zabalit svatební dárek tento článek je pro vás! Připravili jsme několik atraktivních návrhů, jak balit dárek. Navrhneme vám také, jak zabalit dárek bez papíru, krabice a lepicí pásky. Ano! Můžete to udělat mnohem snadněji, rychleji a ještě efektivněji! Máme pro vás nápady pro balení dárků!

Elegantní, zlatý sáček z organzy v roli balení pro novomanžele.

Elegantní, zlatý sáček z organzy v roli balení pro novomanžele.

Svatební dar v krásném balení. Jak zabalit svatební dar zajímavě a originálne?

Většina pozvaných hostů, kteří se zaměřují na koupení skvělého daru, nevěnuje značnou pozornost jeho obalu. S největší pravděpodobností však nebudeme mít možnost vidět úsměvy nevěsty a ženicha doprovázející rozbalení svatebního daru podle naší volby. Můžeme se však podílet na jejich radosti z unikátního dárkového balení. První dojem může být vyvolaný pouze jednou, takže se ujistěte, že váš dárek je jiný od ostatních a postarejte se o to, aby samotný obal udělat velký dojem.

Svatebni tasky

Svatebni tasky

Balení do dárkového balicího papíru

Když přemýšlíme o balení svatebních dárků, na první mysl přijde pravděpodobně tradiční papír. To je obzvláště užitečné při balení velkých dárků umístěných v kartonu. Na trhu je k dispozici celá řada dekorativních papírů.

Dárkové krabičky zabalené do barevného papíru, červené jutové tašky a sklenice s konzervami

Dárkové krabičky zabalené do barevného papíru, červené jutové tašky a sklenice s konzervami

Barevní s ozdobným potiskem a především populární v posledních letech minimalistický šedý papír skutečně umožňují velkolepé dárkové balení. Balení dárků do šedého papíru vám umožní ukázat velkou kreativitu. Je to nádherné, neutrální pozadí pro další dekorace. Jednoduchým způsobem můžeme tomuto balení dát jedinečný charakter. Balení může být ozdobeno ručně malovanou malbou, krajkovým ubrouskem, živými větvičkami nebo závěsnými ozdobami. Aby to bylo více osobní, můžete na něj psát ručně psaná přání nebo ozdobit například vlastními obrázky. Existuje mnoho možností! Je však třeba mít na paměti, že to od nás vyžaduje více času a ručních dovedností. Takže neodkládejte to na poslední chvíli!

Jak zabalit alkohol na svatební dar?

Obvykle, během blahopřání mladého páru, jim chceme dát dárek. Zejména pokud má náš hlavní dar velké rozměry a v tuto chvíli nechceme, aby byl tento dar předán novomanželům. O dalším drobném dárku se rozhodujeme i tehdy, když chceme novomanželům dát peníze v hotovosti. Nejoblíbenější jsou řezané květiny. Ti, kteří se jim chtějí vyhnout, se rozhodnou například na láhvi vína nebo jiného likéru. Jak balit dárek, když ho tvoří láhev s alkoholem? Můžete ho podat v dřevěné krabici, umístěné v proutěném koši s ovocem nebo sladkostí, nebo dát do dekorativního sáčku. Doporučujeme především elegantní dárkové sáčky na víno a další destiláty z veluru, saténu, organzy nebo ty v rustikálním sáčku z juty a lnu. Na našich webových stránkách najdete široký sortiment sáčků o rozměrech 16 x 37 cm, které se perfektně hodí jako stylové balení lahví.

Sáček na víno 16x 37 cm

Sáček na víno 16x 37 cm

Jak zabalit ručníky na svatební dar (nebo jiné měkké dárky)

Máme pro vás nápady pro balení dárků! Jako obal na ručníky, přikrývky nebo ložní prádlo jsou nejčastější vybírané proutěné košíky nebo celofánová fólie svázaná ozdobnou mašličkou.  Měkké předměty, jako jsou manželské župany s personalizovanou výšivkou, lze také zabalit dárky do ozdobného textilního sáčku, např. sáčku z lnu, veluru nebo saténu. Dostupnost velkoformátových materiálových sáčků vám umožní krásně a stylově zabalit dárky. Dárek bude vypadat efektivně a vyhnete se potížím spojených s balením dárku do ozdobného obalu. Výhodou sáčků z tkaniny je také to, že mohou být v budoucnu používány, např. pro skladování teplých přikrývek nebo županů v letní sezóně. Toto řešení je proto ekologičtější a praktičtější

Jak zabalit svatební dar s neobvyklým, nepravidelným tvarem?

Balení obtížných dárků v tradiční dárkový balicí papír může být těžké. V místech s nepravidelnými tvary se papír může ohýbat a trhat, což zkazí celý efekt zabalení. Můžete to vyřešit umístěním dárku do větší lepenkové krabice. Dobrým řešením je také použití materiálu s větší flexibilitou než balicí papír. Pro tento účel jsou například vynikající celofán, krepový papír nebo tkaniny, například tyl nebo neprůhledné materiály, jako je bavlna s potiskem. Jsou lepší k modelování a přizpůsobují se neobvyklým tvarům a nerovnostem. Podélné dárky lze velmi rychle zabalit – ve formě bonbónu. Vše, co musíte udělat, je zabalit předmět do rourky (stejně jako palačinky) a boky zavázat mašličkami. Stačí umístit dárek do sáčku, zatáhnout ozdobné šňůrky a dárek je připraven! Rychle a stylově.

Jak zabalit svatební dar, který je velký nebo velmi těžký?

Dárky větších velikostí, jako jsou domácí spotřebiče, mohou být baleny bez větších problémů. Vše, co musíte udělat, je mít správné množství rolek balicího papíru. Ale co dělat, když je náš dar opravdu velký? Nebo je tak těžký a nemotorný, že jeho převoz na svatbu by byl velmi problematický? Jak zabalit velký svatební dar? Abychom se neobjevili na místě s prázdnou rukou, můžete připravit originální překvapení, které novomanželům odhalí, jaký dárek jim chceme dát, díky čemu nebudete mít problém s nepohodlnými obaly a dopravou.Můžeme si pořídit obrázek dárku, vyvolat a umístit ho na dno lepenkové krabice svázané stuhou. Chceme-li držet mladý pár o něco déle v nejistotě, můžeme si objednat puzzle s fotkou vašeho dárku a dát je například do sáčku z organzy! Ženích a nevěsta zjistí, jaké překvapení jsme pro ně připravili poté, co spojí všechny prvky puzzle. Alternativou k fotografiím dárku je vytvořit mapu s určenou trasou nebo předat kartu s pokyny, jak mohou dárek najít. Mapa nebo karta s pokyny budou v budoucnu skvělým suvenýrem! Stojí za to řádně ji zajistit a dát do rámečku nebo svinout a svázat ozdobnou stuhou.

Jak zabalit peníze na svatební dar

Peníze jsou velmi praktickým dárkem a obvykle peníze nejvíce těší i novomanžele. Jak je nejlepší zabalit peníze? V první řadě vás chceme přesvědčit, abyste je nevkládali do běžné bílé obálky!

Peníze vložené do přání

Peníze vložené do přání

Máte spoustu možností a ujišťujeme vás, že dokážete peníze zabalit jednoduchým a originálním způsobem. V mnoha květinářství si můžete objednat důmyslnou svatební kytici z bankovek.

Svatební kytice s origami květinami z bankovek

Svatební kytice s origami květinami z bankovek

Skvělé sú aj bankovky svinuté do rourky a vložené do heliového balónu a barevnými konfety – to bude působivé a originální. Pozornost mladých jistě zaujme i průsvitné prasátko naplněné mincemi a bankovky. Skvělý nápad je dát peníze do sáčku, například z veluru a zavěsit sáček na záda nebo krk medvídka. I když se rozhodneme dát novomanželům peníze, můžeme za pár okamžiků vytvořit originální dárkové balíčky.

Když má svatební dar mít peníze, můžete si je zabalit do skleněné prasátko v sáčku organzy.

Když má svatební dar mít peníze, můžete si je zabalit do skleněné prasátko v sáčku organzy.

Jak balit svatební dar rychle a působivě?

Chcete si vybrat jednoduchá řešení? Možná nemáte dostatek času na přípravu výjimečných balíčků nebo máte pocit, že vám chybí ruční dovednosti? Jak vyrobit dárkové balíčky se sáčky?
Přijdeme vám na pomoc! Sáčky z materiálů jsou nejlepší odpovědí na otázku, jak rychle a stylově zabalit svatební dar. Vše, co musíte udělat, je umístit do sáčku dárek, zatáhnout stuhy a dárek máte zabalený!

Saténové pouzdro ve zlaté barvě, jako dárkový obal

Saténové pouzdro ve zlaté barvě, jako dárkový obal

Jak vyrobit dárkové balíčky se sáčky? Sortiment naší prodejny zahrnuje dárkové sáčky šité z různých tkanin, dostupné v široké škále barev. Rozmanité velikosti vám umožní zabalit téměř jakýkoliv dárek. Naše sáčky jsou velmi originálním způsobem balení dárků, které díky možnosti umístění jakéhokoliv potisku (textu i grafiky) mohou být ještě více speciální a velmi osobní.