Sv. přijímání je pro katolíky velmi důležitým dnem. Děti poprvé přijímají eucharistii. Při této příležitosti jsou organizovány oslavy, aby společně rodina a přátelé oslavili přechod dítěte do další fáze víry. Pořiďte si něco, co se stalo velmi módním po celém světě. Dekorativní sáčky na 1. sv. přijímání.

První svaté přijímání

Jak zabalit dárek na 1. sv. přijímání?

Sáčky ušité z organzy mohou být použity mnoha způsoby. Vyrobeny jsou z jemné, průsvitné tkaniny, která na vás zapůsobí svým šarmem. Tyto sáčky se prodávají v mnoha velikostech a barvách. Jsou velmi všestranné, díky čemuž je možné je použít na zabalení dárku, jako poděkování hostům za jejich přítomnost, ale i jako mimořádný dárek pro dítě. V závislosti na vašich preferencí je možné je použít pro různé účely.

Poděkuj svým hostům za příchod

Často rodiče dětí chtějí darovat svým hostům malý dárek jako poděkování za příchod na oslavu. Přemýšlejí, co koupí, a především, jak to pěkně zabalit. Nejjednodušší možností je koupit mandle v cukru nebo jiné elegantní sladkosti a dát pár kousků do malého dekorativního sáčku. Takový dárek položený při talířích, určitě hosty mile překvapí!

Do sáčku můžete také zabalit malou figurku. Malé sádrové andílky jsou levné a velmi pěkné! Nedávno se staly velmi oblíbenými, takže se nemusíte obávat o jejich dostupnost. Takovou figurku můžete umístit v malém sáčku, který jistě mile překvapí Vaše hosty.

Bílé organza pouzdro

Prodáváme také kulaté tašky s průměrem 22 cm, které jsou zobrazeny na obrázku níže. Jsou jedinečné, výrazně jiné oproti standardním obdélníkovým kapsám.

Kulaté organza sáčky

V našem obchodě si můžete koupit i sáčky podle vlastního návrhu. Mohou obsahovat informace, jako například jméno dítěte, krátkou poděkování, grafiku a podobně – uděláme tisk podle vašeho vzoru. Více informací naleznete na internetových stránkách obchodu.

Sáčky – dárkové balení pro dítě k 1. sv. přijímání

Sáčky mohou být také použity jako dárkové balení. Chcete elegantně zabalit dárek, nemusíte se trápit s balícím papírem na roli, který se trhá a špatně se do něj balí, nebo s papírovými taškami, které se dají snadno zničit. Místo toho použijte sáčky, které můžete přizpůsobit k dárku, a to velikostí i vzhledem. Pokud nechcete, aby byl dárek viditelný “na první pohled”, můžete použít například velurové nebo saténové sáčky. Jsou velmi elegantní – dokonale se hodí k této příležitosti. Můžete do nich zabalit menší dárky, jako jsou hodinky, šperky nebo středně velkou elektroniku. I tak již nebudete mít problém, jak zabalit dárek na 1. sv. přijímání.

Bílý organza pytel s mandlemi