Ruční práce je umění. Jedná se o výjimečnou oblast výroby, specifickou a náročnou. Vhodné balení potřebují předměty pro domácnost, naběračky, dřevěné nádobí, stejně jako dekorace do bytu, ručně vyráběné šperky či kosmetika. Proto Vám nabízíme naše balení na ručně vyrobená mýdla.

Každý ruční výrobek je jedinečný, a proto potřebuje unikátní obal. Ručně dělaná mýdla opravdu krásně voní a vypadají nádherně. Jejich výrobci vytvářejí skutečné zázraky! Různé vůně a barvy, a dokonce i tvary!

Pokud chcete správně propagovat produkt, spolehněte se na naše balení na ručně vyrobená mýdla! Dopřejte zákazníkovi radost z pěkného obalu i z obsahu. Jak dobře víte, první dojem je nejdůležitější. Proto je výběr balení na ručně vyrobená mýdla tak důležitý!

Balení pro ruční výrobky

Jaké balení je vhodné na ručně dělaná mýdla?

Naše nabídka zahrnuje mnoho typů sáčků, rozdělených do kategorií na základě několika faktorů. ako reakce na mnohé otázky a vzhledem k mnoha použití našich sáčků vám nabízíme balení na ručně vyrobená mýdla. Máme největší výběr balení na ručně vyrobená mýdla na česká republika velkoobchodním a maloobchodním trhu.

Woreczki dopasowane do Twoich wyrobów – różne materiały

áčky, které slouží jako balení na ručně vyrobená mýdla jsou přizpůsobeny vašim výrobkům – jsou z různých materiálů. Jako obaly na ručně dělaná mýdla vám nabízíme sáčky z juty, lnu, organzy, saténu, sametu, a dokonce i džínového materiálu.
Díky tomu každý zákazník najde u nás něco pro sebe, co bude odpovídat stylu a charakteru jeho výrobků.

balení na ručně vyrobená mýdla DIY

Takové mýdla se budou krásně prezentovat v kapsách z organzy – ve skvělém balení na ručně vyrobená mýdla. Díky jejich průsvitnosti bude mýdlo částečně viditelné. To umožní vidět obsah sáčku od první chvíle. Sáčky z organzy jsou dostupné v mnoha velikostech a barvách. Počínaje od jemných pastelových barev, jako je modrá, krémová, lososová a podobně, přes jasné neonové zelené a pod. Díky široké škále sáčků, najdete ideální sáček pro váš produkt.

K řemeslná výrobkem se dokonale hodí lněné sáčky – je to nádherné balení na ručně vyrobená mýdla. Lněné sáčky jsou odolné a jejich vzhled je velmi přirozený. Z tohoto důvodu se dokonale hodí k ručně vyráběným mýdlům. Nejsou průhledné, takže produkt skrytý uvnitř bude úplným překvapením. Můžete si vybrat různé odstíny – přírodní, přírodně jasný, přírodní tmavý, ale i fialový, bordový nebo růžový.

balení na ručně vyrobená mýdla

Můžete si vybrat z mnoha velikostí

Nabízíme širokou škálu velikostí – např. sáčky z organzy máme ve velikostech od 3,5 x 19 cm, přes trochu větší 5 x 7 cm, až do 75 x 100 cm. Existuje také možnost přizpůsobení objednávky – například vytvoření vlastní barvy nebo velikosti a tisku loga na sáčku. A tak si vytvoříte ideální balení na ručně vyrobená mýdla!

Pokud v naší nabídce není rozměr nebo barva, která je pro Vás zajímavá, neboli máte zájem o výrobu sáčků s logem, kontaktujte nás. Budeme se snažit poradit vám a předložit nabídku na personalizované balení na ručně vyrobená mýdla!