Nepochybně, svatební sáčky jsou spojeny především s mimořádně vděčným dárkovým balíčkem pro svatební hosty. Možnosti jejich použití jsou však opravdu široké. Některé z nich vám proto představujeme.

Figurky andělů zabalené v barevném organzovém sáčku určené jako poděkování svatebčanům

Figurky andělů zabalené v barevném organzovém sáčku určené jako poděkování svatebčanům

Svatební tašky – jak mohou ozdobit svatbu?

V tomto nesmírně důležitém dni pro mladý pár by mělo být vše dokonalé a jedinečné. Při organizaci velké i malé svatební hostiny jsou přítomné dekorativní krabice a košíky. Bohužel nejsou příliš diskrétní a sú objemné. To je důvod, proč mnoho párů využívá pro tento účel jemnější svatební sáčky. Výběr tkanin, barev a potisků je obrovský! Snadno se přizpůsobí každému svatebnímu stylu. Mladí lidé často rozhodují o barevných sáčcích v souladu s barvami jejich svatební hostiny – sáčky s květinovými potisky, bílým saténem nebo jemnou organzou. V posledních letech byla pozorována rostoucí popularita rustikálních motivů. Do tohoto trendu dokonale zapadá sáček na svatební obálky z lnu nebo juty. Díky možnosti personalizace sáčků je možné tašku vytisknout s motivem, který se objevuje v jiných svatebních dekoracích. Tyto detaily, které tvoří soudržný celek, přispívají k vytvoření krásné svatební hostiny.

Dekorativně srolované přikrývky a pantofle v plátěných sáčcích připravených pro svatební hosty

Dekorativně srolované přikrývky a pantofle v plátěných sáčcích připravených pro svatební hosty

Jakou jinou roli mohou hrát dekorativní sáčky na svatbě? Je to ideální balení pro drobní peníze, rýži nebo konfety pro obhazování novomanželů!

Sáčky na peníze na svatbu jsou nejen elegantní obalem na blahopřání a pohlednice novému manželskému párů. Na co jiného mohou být ještě použity? Menší formáty jsou ideálně vhodné pro vkusné skladování drobných mincí – pouzdro na peníze pro štěstí, rýži nebo konfety. Podle tradice je shromážděné hosty házejí na novomanželé těsně po odchodu z kostela nebo z matriky. Osoba organizující svatbu často zapomíná na přípravu estetických sáčků na tento účel. A potem jsou konfety umístěny v plastovém sáčku, nebo jsou plněné do kapes. Bohužel nedělá to dobré jméno organizátorům celé akce.

Sáčky během svatby

Během svatební hostiny je nekonečné množství možností využití sáčků – jediným limitem je naše představivost. Mohou splňovat jak čistě dekorativní, tak praktické funkce. Používají se jako dárkový obal pro hosty, skvěle nahrazují tradiční stolní držáky na štítky s jménem při svatebním stolu. Jsou také často využívané jako velmi stylové a dekorativní balení pro lahve s alkoholem umístěné na svatební stole. Podívejme se blíže na příklady jejich použití:

Díky svatebním hostům - organzový sáček s mandlemi

Díky svatebním hostům – organzový sáček s mandlemi

Sáčky jako kartičky s jménem na svatební stůl

Dárkové sáčky připravené pro svatební hosty mohou být také využity jako kartičky s jménem na svatební stůl. Umožňuje zavěšení ozdobných lístků nebo výběr personalizovaných sáčků s potiskem jmen a příjmení hostů. Takto připravené tašky nahradí tradiční papírové kartičky! Takové řešení umožňuje nejen ušetřit peníze za kartičky, ale také i obvykle velmi cenné místo na svatebním stolu. Kromě toho si hosté ponechají si své sáčky jako pěkný suvenýr.

Svatební sáčky pro hosty, čili sáčky jako dárkové balení pro svatební hosty

Dárky pro svatební hosty mají různou formu. Nejčastěji se však jedná o různé druhy sladkostí zabalené v ozdobném obalu. Materiálové sáčky se dodávají v mnoha formátech a mohou také mít o něco větší rozměry. Mezi doplňky, které jsou součástí poděkování, jsou velmi oblíbené okouzlující postavičky andílků, klíčenky, magnety, sklenice s domácími konzervami, lahve s tinkturou, vonné svíčky a ruční mýdla. Nejoblíbenější jsou samozřejmě sladkosti, jako jsou cukríky, pralinky, muffiny, makrónky a perníky

Nápady na dárek pro svatební hosty - mandle nebo figurka anděla zabalená v organzovém sáčku

Nápady na dárek pro svatební hosty – mandle nebo figurka anděla zabalená v organzovém sáčku

Zvláštní poděkování speciálním hostům – dary pro rodiče a svědky

Během svatby stojí za to odlišit hosty, kteří se na tomto speciálním dni podílí nejvíce. Je to také ideální příležitost poděkovat nejvýznamnějším lidem v našich životech – i když se z různých důvodů osobně neúčastnili organizace akce. Novomanželé připravují zvláštní poděkování rodičům a svědkům. Někdy také pro prarodiče, sourozence, přátele nebo jiné blízké osoby.

Nejoblíbenějšími nápady na poděkování jsou filmy, multimediální prezentace nebo písničky připravené pro tyto příležitosti. Novomanželé obvykle také představují jedinečné dárky. Mezi oblíbené nápady patří koše s kávou a sladkostí, čokolády, vtipné personalizované hrnky, vinný box nebo dřevěný strom v ozdobném rámu.

Bez ohledu na to, jaký dárek se rozhodnete dát mladému páru, nabízíme ozdobné látkové svatební sáčky, které budou dokonalým doplňkem dárku. Dárky zabalené v nich vypadají velmi vkusně a elegantně. Kromě toho, díky vysoké trvanlivosti, může být svatební pouzdro po dlouhou dobu použito k uložení různých předmětů a připomínat tento jedinečný den.

Sáčky s mandlemi jako dárky pro svatební hosty

Už několik let jsou velmi populární naplněné mandle ve sladké polevě – čokoládě nebo cukre (cukrové mandle jsou k dispozici v různých barvách!). Jejich počet by podle tradice měl být neparní – symbolizuje neoddělitelnost manželů. Nejčastěji se rozdává pět kousků mandlí, které symbolizují přání: neustálé lásky, zdraví, štěstí, prosperity a dlouhého života. Obvykle je k svatebnímu dárkovému sáčku s mandlemi připojené i poděkování za příjezd. K dispozici je také možnost poděkování ve formě potisku na svatebním sáčku na cukroví!

Bílé sáčky z organzy s mandlemi v cukrové polevě

Bílé sáčky z organzy s mandlemi v cukrové polevě

Jiné, stejně sladké tváře lásky – sáčky jako obal pro svatební bonbóny a čokolády pro svatební hosty

Mezi svatební sáčky na cukroví sú nejpopulárnější sáčky z elegantní organzy. Tato tkanina je skvělá, protože díky své vysoké průhlednosti prezentuje nádherně svůj obsah. Sladkostí, které mohou být dány hostům, jsou opravdu početné. Nejoblíbenější jsou karamelové bonbóny nebo čokolády v balení s tištěnou grafikou, např. s fotografiemi nevěsty a ženicha. Na svatební stoly jsou skvělé také barevné, ručně vyrobené lízátka a roztomilé karamelky s tematickými nápisy. Mezi sladké občerstvení, které jsou častým dárkem je potřebné zařadit i pečivo – krásné a barevné makrónky, nebo často lahodné muffiny nebo oblíbené sušenky upečené mladou párou.

Organza taška plná cukrovinek ležící na svatební stůl

Organza taška plná cukrovinek ležící na svatební stůl

Stává se, že mladí lidé dávají svým hostům velmi neobvyklé dárky, určené z různých důvodů pouze pro dospělé (příklad níže). Pak jsou svatební dárkový sáčky se sladkosti určené pouze dětem. Nejmladší se určitě necítí z tohoto důvodu zraněný, ale poctěný. Vše, co musíte udělat, je vybrat atraktivní vzory pro ty nejmenší a naplnit je skvělými sladkostmi.

Její a jeho nejoblíbenější – sada sáčků na poděkování, které si vybral každý z manželů

Absolutním hitem byly sety skládající se ze dvou sáčků: jedna s lahůdkou vybranou nevěstou a druhá s volbou ženicha. Balení je obvykle zdobeno potiskem se slovy “His favorite” a “Her favorite”, což znamená “Jeho oblíbené” a “Její oblíbené”. Obsah sáčků může být ve vzájemném kontrastu, například sladká nugátová čokoláda + solené ořechy, nebo se vzájemně doplňují, například jasmínový čaj + sušenky. Tento dárek umožňuje hostům lépe poznat nejdůležitější pár večera. Mladí lidé mohou vyjádřit své preference odevzdáním dárkového sáčku, který je s nimi silně spojen. Například, milovník zdravého životního stylu může dát shromážděným hostům zdravé pochoutky nebo fit sladkosti, jiný může sdílet své oblíbené preclíky, a milovník želé může zabalit své oblíbené barevné, gelové medvídky.

Stejné sáčky v takové kombinaci jsou k dispozici v mnoha variantách. Některé páry se rozhodují pro organzu, zobrazující obsah balíčku, jiné si vybírají kontrastní saténové tašky v bílé a černé barvě, které odkazují na jejich oblečení. Často si také vybírají barvy, které jsou hlavními barvami svatby.

Hangover KIT – netradiční, poněkud vtipný a velmi praktický dárek pro svatební hosty

Mezi dárkovými návrhy pro svatební hosty i způsob jak poděkovat svatebním hostům je také sada Hangover kit, tzn. Záchranná sada na opici po pití. Páry, které si vybírají originální dárky pro svatební hosty, často dávají do sáčků vybavení podporující regeneraci po pití a zábavě až do svítání. Uvnitř sáčku s tematickým potiskem si můžete dát například tablety na bolest, žvýkačky, tmavé brýle, izotonický nebo energetický nápoj a svačinu. Páry, které organizují svatbu s tzv. popravkou, občas dávají na svatbě více konvenční dárek. Soupravu Hangover kit odevzdají hostem na další den společné oslavy jako poděkování za to, že dorazili.

Unikátní dárky pro smysly – dekorativní tašky s potpourri a sušenou levandulou

Dalším unikátním návrhem jak poděkovat svatebním hostům jsou dekorativní sáčky naplněné sušenou levandulí nebo vícesložkovou sušenou vůní. Takový dárek pro svatební hosty je nejen okouzlující, ale především krásně voní! Tento dárek bude skvělou výzdobou svatebního stolu! Kromě toho zůstane s hosty déle a připomene jim váš velký den. Sáčky naplněné sušenými květy levandule nebo aromatické potpourri mohou být použity jako přírodní zdroj krásné vůně, např. v šatníku nebo v autě.

Organza sáčky ve fialové barvě s levandulí

Organza sáčky ve fialové barvě s levandulí

Sáčky jsou k dostání v mnoha různých barvách a lze je připravit z mnoha tkanin – monochromatických i dekorativních, např. s ​​grafikou zobrazující krásu kvetoucí levandule. To je jedinečná inspirace pro poděkování svatebčanům.

Sáčky z organzy, juty a lnu s potiskem levandule a plněné sušenými květy.

Sáčky z organzy, juty a lnu s potiskem levandule a plněné sušenými květy.

Jak zabalit svatební dar? Sáčky jako dárkové balení na svatbu

Výše uvedené návrhy byly určeny pro pořadatele této vznešené oslavy – mladému páru a profesionálním svatebním poradcům. Nicméně, na konci stojí za to dodat, že dekorativní sáčky mohou být také použity jako velmi vkusný dárkový obal na dar pro manželský pár! Množství návrhů a formátů znamená, že můžeme odevzdat sáček s blahopřáním a penězi, nebo malé dárky, stejně jako objemné dárky!

Můžete si vybrat z elegantních, jednobarevných tkanin a krásných vzorovaných sáčků s řadou potisků. Je možné je přizpůsobit je a to již od jednoho kusu! To vám umožní vytvořit opravdu originální dárkové balíčky. Materiálové sáčky vám umožní stylově zabalit svatební dar pro manželský pár. Zveme vás, abyste se seznámili s celou nabídkou obchodu a v případě jakýchkoli dotazů nebo pochybností nás prosím kontaktujte!