Den dětí je speciální a dlouho očekávaný den pro všechny – menší i větší děti. Den, který se slaví v České republice 1.června, je plný radosti, smíchu a her, ale také bohatý na atrakce a dárků pro naše nejmladší. Na Den dětí se ve školách pořádají soutěže, hrací dny a podobně. Města organizují oslavy, kde se nachází různé atrakce jako nafukovací hrady, stánky s cukrovím a zábavní parky. Dárek na Den dětí je stejně důležitý jako návštěva atrakcí. Podívejte se, jak zabalit dárek na Den dětí s naší pomocí.

Výjimečný dárek na Den dětí – co vybrat?

Děti jsou rády opečovávány a obdarovávány. Na tento den nedočkavě očekávají i ten nejmenší dárek. Dárek na Den dětí je velice individuální záležitost. Nehledě na to, co plánujete dát svému dítěti, postarejte se o zabalení. Pokud přemýšlíte jak krásně, zajímavě a zároveň prakticky zabalit dárek na Den dětí – využijte naše materiální pytlíky přesně pro tento účel. Tohle řešení bude zajímat děti a zároveň splní praktickou funkci. Lněné pytlíky jsou vyráběné z juty nebo dokonce z veluru, jsou velmi odolné – později v nich můžete skladovat malé hračky, nebo ty, které se skládají z více částí, například kostičky, puzzle, korálky a jiné příslušenství (doplňky).

dárek na Den dětí

Sladké jako dárek

Děti jsou rády opečovávány a obdarovávány. Na tento den nedočkavě očekávají i ten nejmenší dárek. Dárek na Den dětí je velice individuální záležitost. Záleží na výchově a zájmu dítěte, může to být sada sladkostí jako čokoládová vajíčka nebo oblíbené bonbóny. Zde ale přichází problém – do čeho sladkosti zabalit? Odpověď je jednoduchá – do materiálních pytlíků!

Lněné pytlíky s dekorativním vzorem budou perfektní. Dostupné v mnoha verzích, aby volba byla o trochu lehčí. Lněné pytlíky můžou být vyprány, což je dělá praktickými pro další naplnění sladkostmi.

Hračky pro děti

Vybrat dárek na Den dětí je velice složité kvůli velké nabídce a často měnícím se prioritám dětí. Vše záleží na zájmu dítěte. Mohou to být různé druhy puzzlí, panenek, autíček, dinosaurů, skleněných kuliček, domečků pro panenky, nebo jiných předmětů, o které má dítě právě zájem.

 Jak skladovat malé hračky

Dárek pro dívky

Dívky obvykle dostávají panenky. Dobrý nápad na dárek na Den dětí je koupit malé doplňky pro panenku, kterou už dávno má. Mohou to být auta, vybavení do domečku pro panenky nebo malé oblečení. Takovéto doplňky pomohou vytvořit rozmanitou zábavu a s jistotou potěší každou holčičku, která má ráda panenky Barbie.

Dalším skvělým produktem jako dárek na Den dětí jsou puzzle. Dívky různé věkové kategorie milují všechny možné puzzle – hlavně ty s princeznami. V uzavřeném pytlíku se předměty neztratí a jsou lehce skladovatelné. Zejména velurové pytlíky jsou pěkné a dívčí. Světlé růžový pytlík určitě potěší Vaši malou princeznu.

Dárek pro chlapce

Jedním z nejstarších, ale stále populárních dárků jsou stavební kostky – tradiční dřevěné nebo moderní lego. Zabalení v jutovém, lněném, nebo sametovém pytlíku je vždy zahrnuto.

Dalším návrhem by mohla být sada dětských nástrojů – všechny možné druhy klíčů a šroubováků budou perfektní pro nadšence do oprav. Zabaleny v odolném pytlíku se jen tak neztratí a lehce se přenášejí.

Jako dárek na Den dětí, malé sběratelské hračky nebo sada vojáků je také dobrý nápad. Takový dárek jistě potěší obdarovávaného chlapce. Šedé velurové pytlíky, jutové a lněné pytlíky v neutrální nebo přírodní barvě se nejlépe hodí k této příležitosti.

Jak zabalit dárek

 

Dárkový balíček na Den dětí

Dárky uvedené výše, jsou skvělé pro naše pytlíky. Všechny typy papírových pytlíků nebo papírů jsou nepraktické a snadno zničitelné. Navíc způsobují problémy při balení, kvůli jejich nestandartnímu tvaru. Dříve již už zmíněné pytlíky budou fungovat perfektně. Většina malých až středně velkých hraček do nich může být zabalena.