Potřebujete nápad na originální adventní kalendář? Představujeme nové produkty z naší nabídky – adventní kalendáře v několika atraktivních designech.

Najdete zde připravené sady pro vytvoření ozdobné girlandy, stejně jako mnoho vzorů sáčků, které vám umožní vytvořit je samostatně. Tato vánoční dekorace jistě zpříjemní adventní období a dodá kouzelnou atmosféru do každého domova. Otevření jednoho sáčku s vánočním dárkem každý den určitě učiní odpočítávání do vánočních dnů atraktivnějším.

Co dát do adventního kalendáře?

Adventní kalendáře jsou v naších domech zavěšeny od prvního dna v prosince. Skládají se z 24 části, ve kterých se každý den objevují různá překvapení. Nejčastěji se jedná o malé sladkosti, karty úkolů nebo vybrané citace z Bible. Hodně záleží na tom, komu jsou dárky určeny. Dospělí často rozdávají vánoční ozdoby a kosmetiku. Kalendář může také obsahovat vstupenky do kina, divadla nebo jiné kulturní akce.

Adventní kalendář s lněnými sáčky

Adventní kalendář s lněnými sáčky

Existuje spousta nápadů, co dát do adventního kalendáře pro děti. Mohou to být malé hračky, figurky vánoční betlémy, formy pro přípravu perníků nebo sady pro výrobu vlastních vánočních ozdob.

Vánoční dárky pro děti

Vánoční dárky pro děti

Jak si vyrobit DIY adventní kalendář?

Zajímá vás, jak si sami vytvoříte adventní kalendář? Stále hledáte nápad na jeho realizaci? Tuto vánoční výzdobu lze připravit velmi jednoduše. Navíc s našimi sáčky to trvá jen pár minut!

Adventní kalendář z látkových sáčků

Adventní kalendář z látkových sáčků

V seznamech inspirace pro adventní kalendář dominují jak nápady na kalendář pro kutily, tak vánoční girlandy vyrobené z sáčků. Adventní kalendář pro děti a dospělé je skvělý způsob, jak strávit čas před Vánocemi. Chcete-li si vyrobit kalendář ve svém vlastním domě, jednoduše uvažte provázky ze sáčků na šňůrek nebo ozdobné větvičky. Poté vložte do sáčků dárky, např. sladkosti, karty úkolů, vánoční ozdoby a zatáhněte stuhy na sáčcích. Takto připravený adventní kalendář lze navíc ozdobit ozdobnými přívěsky. Bude to skvělá domácí dekorace!

Látkové sáčky mohou být vánoční dekorace

Látkové sáčky mohou být vánoční dekorace

V nabídce našeho obchodu najdete řadu velmi atraktivních designů sáčků s vánočním potiskem, které lze použít k přípravě adventního kalendáře. Můžete se také rozhodnout pro jednobarevné sáčky. Stojí za to zdobit vánočními ozdoby vyrobenými ručně.

Adventní kalendáře – připravené sady

Nabízíme Vám adventní kalendáře ze sáčků, které mohou být vyrobeny z různých materiálů a v mnoha formátech. Vyrobili jsme pro vás sady dostupné v několika atraktivních designech. Nabídka zahrnuje jak tradiční kalendáře v rustikálním stylu, tak i modernější návrhy.

Připravená sada obsahuje 24 sáčků, ozdobné prvky a doplňky potřebné k zavěšení kalendáře (šňůry, stuhy, ozdobné spony na tašky – různé doplňky v závislosti na modelu).

Tradiční adventní kalendář v rustikálním stylu

Nabízíme adventní kalendáře v rustikálním stylu z jutových sáčků. Sáčky z této minimalistické, surové textilie v této kompozici jsou velmi elegantní. Slavnostní girlanda vyrobená z sáčků bude vypadat skvěle v tradičních, klasických interiérech. Nad krbem bude visět jako poutavá, nádherná vánoční dekorace.

Moderní adventní kalendář

Nabídka také zahrnuje inovativnější návrhy. Doporučujeme naši absolutní novinku – minimalistický adventní kalendář v odstínech bílé a šedé. Toto je velmi univerzální dekorace pro minimalistické pokoje. Je perfektní v loftech, bytech ve skandinávském stylu i v kanceláři. Bude to ideální dekorativní prvek pro moderní interiéry.

Adventní kalendáře pro děti

Připravili jsme také roztomilé sady pro nejmladší! Barevné sáčky s ozdobnými přívěsky vytvářejí krásný adventní kalendář pro děti. Atraktivní potisky a další vánoční ozdoby dělají z našich výrobků vynikající dekorativní prvek pro dětský pokoj.